Elitepauper op Staantribune: ‘Het staat voor het vieren van je eigenaardigheid, dat scherpe randje.’

Het vermaarde Staantribune stelde me een aantal vragen over mijn debuutroman, de lancering en het leven. En er kwamen rake quotes uit. Al zeg ik het zelf.

‘De titel staat voor mij voor het vieren van de eigenaardigheid. De hoofdpersoon in het boek doet zijn werk goed, maar hij vindt het helemaal niet interessant. Hij wil dat scherpe randje opzoeken. Elitepauper staat voor mij juist voor het eren van jouw scherpe randje. Het hoeft niet per se over voetbalgeweld te gaan. Het kunnen ook best curling-supporters zijn of frenchcore-fanaten. Als jij neigt naar dat randje, wees er dan maar gewoon trots op. En durf gewoon fuck you te zeggen. Ik loop ook gewoon in mijn bomberjackie bij Prometheus.’

Lees hier het hele artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *