ELITEPAUPER VIERT #BOOKSTOREDAY MET GRANDIOZE AANBIEDING (13 – 16 APRIL)

14 april is het Independent Bookstore Day. Een moment om te vieren, te eren en te geven. Omdat Elitepauper inmiddels ook bijna een maand oud is eren wij de beste boekenwinkel voor Elitepauper. En in die winkel zit je nu, dat zijn we namelijk zelf. Meer dan TWEEHONDERD boeken, t-shirts, truien en starterpacks zijn we sinds 23 maart verkocht op deze website. En daarmee kunnen we met trots zeggen dat Elitepauper.nl de beste boekenwinkel voor Elitepaupers, ter wereld, is. En daar zijn we best een beetje trots op. En dankbaar.

Daarom geven we, ter eren van jullie, ter eren van Elitepauper en ter eren van Independent Bookstore Day bij iedere bestelling van Elitepauper tussen vandaag (13 april) en maandag (16 april) een Elitepauper starterpack GRATIS EN VOOR NOP weg.

BESTEL STARTERPACK/BOEK HIER! (Tussen 13 en 16 april koop je dus onder deze link een starterpack en krijg je er ter eren van #BookstoredayNL gratis het boek bij).

Wil je weten wat er allemaal in zo’n pack zit? Kijk dan hier.
Wil je weten wat ‘de kenners’ over Elitepauper zeiden? Kijk dan hier.

‘Je krijgt niet iedere dag een mokerslag van een roman te verwerken, niet eens iedere vijf jaar.  Welnu, Freek van Kraaikamp heeft me met Elitepauper getroffen alsof ik een bijzonder hard getrapte penalty midden in m’n kanis kreeg. Van Kraaikamp is een nieuw groot talent in de letteren.’

– Herman Brusselmans

‘Elitepauper is een soort poldercombinatie van Trainspotting en Hooligans, vol vaart en met komische terzijdes. Van Kraaikamp hield mijn aandacht moeiteloos vast en leerde me in dit debuut, vrij zeldzaam, een wereld kennen waar ik gewoonlijk nooit over lees.’

– Thomas Heerma van Voss (Metro)

Wil je weten wat ‘de lezers’ over Elitepauper zeiden? Kijk dan hier.

‘Het simpele, wat zo mooi kan zijn, de pauper. Het wordt allemaal grandioos verwoord door Freek.’
Recensie Bruna.nl

‘Nu al hèt literaire debuut van 2018. Doet denken aan klassiekers als Fightclub, American Psycho en Trainspotting.’
Recensie Bruna.nl

‘Elitepauper is geen boek het is een levenswijze.’
Recensie Bol.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *