G’S & GENTS HAAKT AAN ALS OFFICIELE ‘ELITEPAUPER TATTOO PARTNER’

Vanaf heden fix je je enige echte Elitepauper tattoo enkel en alleen bij G’s & Gents. Alleen bij Speck haal je dat essentials logo, de omlijningen of die bier & slipper  shit in je nek. Na het daverende succes van de ‘Elitepauper Tattoo Night’ slaan Elitepauper en G’s & Gents definitief de handen ineen. Naast de eerste reseller zijn zij ook de enige partij die de officiële ‘Elitepauper Licentie’ mogen dragen. Dat ging niet zonder slag of stoot natuurlijk. Maar eerlijk is eerlijk, Speck heeft er hard voor gewerkt. En we zijn ongelofelijk trots op de nieuwe stap in ons partnership.

De komende maanden een aantal tattoo avonden gaan organiseren. Mooie avonden met een paar halve liters pools bier en een hardcore dreun op de achtergrond. Keertje losse tattoo klappen kan natuurlijk ook. En dat is niet alles. Pak je een Elitepauper tattoo bij G’s & Gents, dan ontvang je gratis een moeilijk exclusief ‘Elitepauper Full Member and I’ve got a tattoo to prove it’ shirt. Geen grap, deze shirts gaan niet in de verkoop en zullen alleen verstrekt worden als je een Elitepauper tattoo laat zetten bij Specker. Moeilijk dik toch?!

Meer info? Stuur even een mailtje naar info@elitepauper.nl of slide in DM.
En wil je meer weten over de tattoo avonden, check dan het artikel dat VICE hier eerder over maakte.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *