INVITE: G’S & GENTS & ELITEPAUPER PRESENT: EP TATTOO NIGHTS.

Nou daar gaan we dan. De ‘EP Tattoo Nights’ gaan definitief van start. Dus, gassen met die zooi! Op vrijdagavond 14 december en 11 januari gooien G’s & Gents en Elitepauper de deuren in Den Haag open. Vanaf 16:00 staan de halve liters op tafel, de doffe hardcoredreun door de boxen en dan gaat de naald in je onderarm of voorhoofd voor een Elitepauper of Bier & Slipper tattoo.

Buiten de inkt in je huid krijg je ook een uniek en limited edition ‘I’m elitepauper full member and i’ve got a tattoo to prove it’ shirt. Beide kan je krijgen voor de zeer schappelijke prijs van €120,-. Dat is toch bijna voor nop?

Wat moet je doen? Schrijf je in bij Specker op Facebook of op Instagram van G’s & Gents. Of contact ons, dan geven we je het nummer van Speck. Voor dit project fungeren we als een ouderwetse koppelbaas, Speck gaat verder met jullie afstemmen.

Wij zijn er bij de Tattoo nights natuurlijk wel bij met lauwe halve liters en kut verhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *