STEM OP ELITEPAUPER ALS ‘VOETBALBOEK VAN HET JAAR’ en maak kans op een van de drie Elitepauper shirts.

Nou, hier gaan we niet lullig over doen. We zijn er gewoon f#cking trots op hoor. Elitepauper behoort tot een van de genomineerden voor Staantribune’s ‘voetbalboek van het jaar’. Maarja, een nominatie is ook niet alles hè! Dan moeten we het ook gewoon winnen, dat snap je zelf ook wel.

Wat moet je doen?
Ga naar deze pagina , stem op Elitepauper. Ga naar je mail en bevestig je stem (anders telt je stem sowieso niet). Als je kans wilt maken op een shirtje (naar eigen keuze), stuur dan een screenshot van je bevestigingsmail naar info@elitepauper.nl. Wel ff bevestigen natuurlijk, maar dat snap je zelf ook wel.

HEUHHHHHH ELITEPAUPER FOR THE WIN!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *