GEWOON GEWONNEN, DUS IEDEREEN EEN GRATIS STARTERPACK BIJ AANKOOP VAN ELITEPAUPER!

Wat een ongelofelijk feest. Afgelopen zaterdag sleepten we met al jullie hulp de prijs van Voetbalboek van het jaar binnen. Daarna werden we dronken. Dat lijkt ons een prima samenvatting van de avond.

Omdat we jarig zijn, het boekenweek is én we daarnaast ook nog eens gewonnen hebben krijg je tot 29 maart (het einde van de boekenweek), een gratis starterpack bij ieder boek. Of in dit geval krijg je een gratis boek bij een starterpack. Lang verhaal, regeltjes enzo.

Dus bestel HIER je starterpack, dan krijg je er een gesigneerde versie van Elitepauper gratis en voor nop bij cadeau.

WANT WIE JARIG IS TRAKTEERT!!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *