Ekte Verhalen Podcast – S1E3 – Björn ‘de Parel van Brabant’ van der Doelen.

Ekte Verhalen s1e3 Bjorn van der Doelen

Björn van der Doelen (42) voetbalde bij PSV, Standard Luik, FC Twente en NEC, maar tegenwoordig is de Parel van Brabant frontman van de bands Allez Soldaat en De Huursoldaten én eigenaar van het platenlabel Val Allemaal Maar Kapot Ik Doe Het Zelf Wel Records. ‘Als je een kers op de taart wilt, dan moet je er over het algemeen wat harder voor werken. En als je dat niet wilt dan is het ook prima, maar dan moet je achteraf niet gaan liggen mauwen dat die kers er dan niet op zit.’

‘Ekte verhalen’ is een podcast van Elitepauper. Een podcast voor, door en over misfits, cowboys, zwarte schapen, nozems, paradijsvogels,  buitenbeentjes en vrijdenkers. Wij zijn er voor de paupers en de elite. Wij vertellen ekte verhalen, over ekte mensen.

Beluister de derde aflevering van Ekte Verhalen hier terug!

Soundcloud
Youtube 

iTunes (komt eraan, duurt lang, techniek enzo!)
Spotify (komt eraan, duurt lang, techniek enzo!)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *