Ekte Verhalen Podcast – S1E4 – Sebastian ‘DJ Promo’ Hoff

Er was al heibel voordat we uberhaupt live waren. Dat is Promo zoals we hem kennen. Niet op zijn mondje gevallen, recht door zee en een dijk van een carrière. Een van de drijvende krachten in de scene toen het hele boeltje in begin 2000 op zijn reet lag. Brak bij het grote publiek door in het Sportpaleis en wij spraken hem ruim twintig jaar later in zijn nieuwe studio. In een huis met kippen in de achtertuin, aan een dijk in een lintdorp in Noord-Holland. En wát een gesprek was het. Over ‘de val’, de schoonheid van de donkere jaren die daarop volgde,  de invloed van social media, hits moeten maken, Thunderdome, 3 Steps Ahead, ID&T en produceren vanuit jezelf of voor je publiek. Twee uur lang rake teksten van Promo, zoals je van Promo zou verwachten. Luister, geniet en huiver.

EKTE VERHALEN #4 DE PROMO PODCAST!!!
LUISTER DANNN!!!!

Soundcloud
Youtube
Spotify (jaaaaa streamin gedoe enzo, volgt later!)
Itunes 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *