Ekte Verhalen Podcast – S1E5 – Jordy Dijkshoorn

Een paar dagen nadat ik de podcast naar Jordy Dijkshoorn heb verzonden ontvang ik via Whatsapp een voice message. Zijn onvervalste snerpende Rotterdamse tongval rolt uit de speakers van mijn telefoon. ‘Dat eindstukkie van jou, dat vind ik geweldig. Dat zet me weer aan het denken. Misschien blijf ik lekker alleen man. Lekker biertje doen, met niemand rekening houden.’ Ik lach, een groter compliment kan je niet krijgen. Jordy Dijkshoorn, frontman van De Likt en onderdeel van Het Gezelschap, sprak ik op zijn bootje in Delfshaven. We spraken over het onvermijdelijke volwassen worden, de kick van het pikken en de onweerstaanbare drang om soms ‘effe los’ te gaan. De Rotterdamse nozem, een man naar mijn hart.

EKTE VERHALEN #5
LUISTER DANNN!!1!

Soundcloud
Youtube
Spotify
Itunes 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *