STEM OP ELITEPAUPER ALS BOEKENCOVER VAN HET JAAR EN WIN EEN EP SHIRT!!1!

Strijders, we hebben je hulp nodig!1!! Voor EP en vooral voor #the intern, voor ons creatieve hart, voor de man die al jullie designs maakt. EP gaat, met de nieuwe omslag, de strijd aan voor boekencover van 2019. En we verloten weer een shirtje naar keuze weg aan een van de stemmers.

Wat moet je doen? Ga naar de website van Libris en stem op ons. Vul Elitepauper in, met ISBN nummer: 9789044643671. Gooi nog een mooi tekstje in de onderbouwing, mooi/strak/typografisch/Paul Lakwijk is en held/ elitepauper forever. Zulkse dingen enzo.

Mail de bevestiging die je op je mail krijgt door naar info@elitepauper.nl
Dan verloten we onder de stemmers op 15 januari (de 14e maken ze de winnaar bekend) een shirtje naar keuze.

HELP ELITEPAUPER EN DE EINDBAAS SUPER INTERN AAN DE TITEL VAN BOEKENCOVER VAN HET JAAR!!

45 reacties op “STEM OP ELITEPAUPER ALS BOEKENCOVER VAN HET JAAR EN WIN EEN EP SHIRT!!1!

 1. Stefanie Straten zegt:

  De boekomslag is duidelijk, stevig en strak. Het is een cult-ding, meer heeft deze omslag niet nodig. Illustrator Paul Lakwijk heeft de cultuur gevang in één helder beeld.

 2. Marit zegt:

  Elite Pauper is een uniek boek. Hoe het leest, wat je leest, het maakt niet uit want je kan je er volledig in leven. De schrijfstijl is al het lezen waard alleen omdat dit zo heerlijk leest, dat Freek zelf gewoon hoort praten. Het verhaal is zo mooi en bijzonder om te lezen je krijgt er overal kippenvel van. Ik heb nog nooit een boek met zoveel plezier gelezen en mij het volledige verhaal op het puntje van m’n stoel doen zitten. Echt een aanrader, ik wou dat er nog 10 delen waren.

 3. Nico Huntjens zegt:

  Een kroegtijger is iemand die vaak in drinkgelegenheden, zoals kroeg of cafés, komt en zich daar vaak opvallend en luidruchtig gedraagt. Andere benamingen zijn: boemelaar, drinkebroer, habitué, kroegloper, kroegvlieg, stamgast, toogplakker.
  ELITE PAUPER FOR EVER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *