DROKZ - kapot hard

DROKZ - kapot hard

Drokz x Elitepauper Publishers presenteren: DROKZ - kapot hard.

Na twee jaar keihard in het diepste geheim gewerkt te hebben mogen we het eindelijk zeggen. Drokz en Elitepauper hebben een boek geschreven: DROKZ - kapot hard. Van de Love Parade tot de Fuckparade, Thunderdome tot Masters of Hardcore, grote mainstages tot de diepe underground, de hardcore tot de terror en van maandagavond TMF Hakkeeh! tot nachtenlange afterparties. Dit is het verhaal van een oer-gabber en een rebel in hart en nieren. Het verhaal van een straatjoch dat op de pieken van de gabberhype een BN-er werd. Het verhaal over het begin van de Nederlandse terrorscene. Maar ook het eindelijk vertelde verhaal van Masters of Hardcore en van de opkomst, ondergang en wederopstanding van Thunderdome. Het is een verhaal dat wegleest met een hartslag van meer dan tweehonderd beats per minuut. Vol pillen, polder rock-‘n-roll, broederschap en een diepe liefde voor de hardcore. Dit boek is ontstaan door medewerking van Tails, Noizer, Waxweazle, Da Mouth of Madness, Akira, Outblast, Angerfist, Marc Acardipane, The Prophet, Thunderdome, Masters of Hardcore en vele anderen.

Wil je in tien minuten bijgepraat worden over van we hebben gedaan, een stuk uit de proloog horen én weten waarom je dit boek in de pre-order moet kopen. Beluister het dan hier.

Koop nu de limited edition Kapot Hard merch in de pre-order, deze zijn beperkt beschikbaar én alleen te koop in combinatie met het boek. Door het aankopen van het boek stellen we je in staat om in de toekomst ook nieuwe Kapot Hard merch te kopen. Lang verhaal kort: je kan alleen merch kopen als je het boek hebt aangeschaft.

Ga nu naar onze shop en bestel dat boek (en die merch).

PLAATS EEN BERICHT.

Let op, berichten checken we voordat we ze publiceren.