S5E2 - Joris van Heukelom

S5E2 - Joris van Heukelom

Nu op al je streams, S5E2 van de Ekte Verhalen podcast. Het is een bijzonder lang en diepgaand gesprek geworden, met een kleine strubbeling in de eerste paar minuten. Zo hoor je na een minuut of drie heel even twee intro's over elkaar. Alsof Joris en ik vól door elkaar heen zitten te ouwehoeren. Kleinigheidje kan je houden, maar na die seconde of dertig aan verwarring duiken we gelijk de diepte in, met de vraag der vragen: pauper of elite?
 
Omdat we je de prachtige introductie van Joris niet willen onthouden volgt hij hier nogmaals, zonder dat iemand er doorheen praat. Dan kan je daarna ruim twee en een half uur genieten van diepgaande praat in alle vormen.
 
Welkom bij alweer de tweede aflevering van het vijfde seizoen van de Ekte Verhalen podcast van Elitepauper. Een podcast waar wij al vijf seizoenen inzoomen op de pauperkant van elitepauper, daar zoeken we het deze aflevering toch iets meer de elite kant op. De gast van deze aflevering was Director Digital bij Sanoma en partner bij Makerstreet. ‘Maar dat was een vorig leven, wat hij nu is en waar hij nu voor staat. Volgens zijn Linkedin bio is hij: ‘Relentlessly focused to make people and organisations better’. Maar ook. ‘Cynical regarding corporate theater’. In één van zijn meer recente interviews zei hij ’helemaal klaar te zijn met de corporate wereld.’ Dat is één van de dingen waar ik het in deze aflevering graag met hem over wil hebben.’ De gast van deze aflevering is als ondernemer, maar vooral als mens, de ideale gast om de corporate wereld, die taakjesstructuur vol SLA’s, KPI’s en Bila eens stevig, én kritisch, onder de loep, of misschien zelfs onder vuur te nemen. Op persoonlijk vlak ben ik nooit dommer geworden van een gesprek met deze Belg. Hij is de diepte psycholoog die mij erop wees dat ik meer leefde op mijn handrem dan op mijn stuur. En dat gesprek smaakte naar meer. Daarom wil ik vandaag wil ik aan jullie introduceren, niemand minder dan, Joris van Heukelom.


Soundcloud
Spotify
YouTube
Itunes

PLAATS EEN BERICHT.

Let op, berichten checken we voordat we ze publiceren.