Stem ons in de MOH100 en ontvang het DROKZ - kapot hard bonushoofdstuk als dank.

Stem ons in de MOH100 en ontvang het DROKZ - kapot hard bonushoofdstuk als dank.

Zonder enige schaamte gaan we het volmondig zeggen: 'Wij willen in de MOH100'. Simpelweg omdat we al onze nummers in de lijst willen, na EPP001: 'Het land van hazes, hardcore en halve liters' met Vandal!sm. Willen we ook EPP002: Tails & Noizer - Early Rave Mix by Drokz in de lijst. Als een ode aan de gabber, aan Tails, Noizer, Thunderdome '96 in het FEC, Dance or Die, de geweldige clip van Holyravers en aan het oude gabber gevoel.

Als tegenprestatie krijg voor je stem, naast de eeuwige dank en roem, krijg je van ons op je mail het gratis bonushoofdstuk van DROKZ - kapot hard dat we deze zomer schreven. Een leipe reis van Hoofddorp, naar Dusseldorf, Graz, München en Madrid. Van underground feesten met bloed aan de muur, tot gelikte hotels in de Madrileense hittegolf.

Wat moet je doen? Stem HIER! op Tails & Noizer - Early Rave Mix by Drokz in de MOH100. Bevestig je stem in je mailbox, anders geldt de stem niet. Check ook even je stem. Daarna zal je een bevestiging ontvangen. Als je die bevestiging doorstuurt naar info@elitepauper.nl dan krijg je van ons het gratis hoofdstuk in .pdf retour gezonden én een kortingscode voor de papieren versies van DROKZ - kapot hard én Elitepauper.

Onze dank is eeuwig en kapot hard.

PLAATS EEN BERICHT.

Let op, berichten checken we voordat we ze publiceren.