STEM ELITEPAUPER IN DE MOH100 EN WIN EEN ELITEPAUPER T-SHIRT NAAR KEUZE

STEM ELITEPAUPER IN DE MOH100 EN WIN EEN ELITEPAUPER T-SHIRT NAAR KEUZE

Ja, dat was het jaartje wel hé. Wel corona en geen foebal en fissa. Met zijn allen hebben we er maar het beste van gemaakt, en daar mogen we best trots op zijn. Zo dropten we met vriend van de show Vandal!sm onze eerste hardcore track ooit. Op Koningsdag gooiden we Het land van Hazes, Hardcore en Halve liters live. Onze ode aan Nederland, die hopelijk een lach en trots bracht tijdens de raarste Koningsdag ooit.

Nu lijkt het ons geweldig om het jaar af te sluiten met een notering in de Masters of Hardcore Top 100. We weten ook wel dat deze track in een week in elkaar is gezet en dat (ook Vandal!sm) hoogstaandere meesterwerkjes heeft gemaakt. Daarom vragen we je om naast ons óók op Vandal!sm, de mannen van HKV, Drokz, PRSPCT of Proactive HC te stemmen. Maar dat mogen natuurlijk ook Nosferatu, Maddog, Detest of het meest recente meesterwerkje van Dolphin zijn.

Wat je kunt doen. Stem in je top 5 ook op onze track. Te vinden door in de zoekbalk Elitepauper in te toetsen. Breng je stem uit, en vergeet hem niet te bevestigen op je mail. Stuur ons op info@elitepauper.nl een screenshot van je bevestigingsmail (of de bevestigingsmail zelf), dan doe je automatisch mee met de laatste pauper-loterij van 2020. Als je wint heb je vrienden, mag je een shirtje uitzoeken en heb je onze eeuwige dank. Je kunt je stem hier uitbrengen tussen 2 en 15 december.  Elitepauper Forever - Forever Elitepauper.

STEM ELITEPAUPER IN DE MOH100!


14 reacties.


 • Jan Hermsen

  Vandalism en Elitepauper waar vuurwerk en een ode aan de strijders💪🏻💪🏻


 • Sietse

  Paupersss 👌🍻


 • Kevin

  Check.


 • Eloy

  Bam, stem dan! Elitepauper op 1


 • nicky

  eliteeeee


PLAATS EEN BERICHT.

Let op, berichten checken we voordat we ze publiceren.